Nagy örömünkre szolgál bemutatni a 7i.hu weboldal generáló szoftvert, mellyel bárki programozási tudás nélkül összeállíthatja a saját weboldalát, kialakíthatja annak megjelenését, bekapcsolja a szükséges modulokat és funkciókat, feltölti tartalommal és már kész is! Akár hiszed akár nem, ez ennyire egyszerű!

Hogyan hozhatod létre saját weboldaladat? Ilyen egyszerűen!

1. A 7i.hu weboldalra belépve add meg az e-mail címedet. Ügyelj arra, hogy valós e-mail címet adj meg, mert arra az e-mail címre küldünk ki neked minden szükséges információt a weboldalad szerkesztéséhez.

2. Az e-mail címedre kiküldött azonosítókkal lépj be a weboldalad adminisztrációs felületére. Itt látni fogod, hogy segítségképpen az induláshoz egy olyan weboldalt kapsz, amelyen az összes jelenleg elérhető modul és funkció aktív és kipróbálható, illetve némi 'bemutató' tartalommal is feltöltöttük neked az induló oldaladat, hogy könnyebben tudd testre szabni az oldalt.

3. Tetszőlegesen próbáld ki a modulokat - minden funkcióhoz és modulhoz részletes használati útmutatót olvashatsz a Súgóban - és döntsd el melyikekre lesz szükséged. Ha most még nem tudod, mire van pontosan szükséged, semmi gond, ráérsz bármikor eldönteni.

4. Színezd az oldaladat az előre megadott weboldal sablonok segítségével vagy készíts teljesen egyedi színvilágot és egészítsd ki saját képeiddel.

5. Vásárolj domain nevet az oldaladhoz, vagy irányítsd rá a már meglévő domian nevedet és már kész is!

6. Fizetni ráérsz később is! Használd a weboldaladat 14 napig teljesen ingyen és csak akkor kell fizetned érte, ha tetszik és valóban használni szeretnéd!A díjakat megtalálalod a 7i.hu weboldalon a Weboldal készítés árak menüpont alatt.

Zéró kockázat, maximális rugalmasság és kényelem! Ezt kínálja neked a 7i.hu!

Próbáld ki most!